Η Samsung στο Mobile World Congress 2023

Η Samsung Electronics Co. Ltd. παρουσιάζει τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες της, όπως το Galaxy S23 Ultra και Galaxy Book3 Ultra, στο Mobile World Congress (MWC) στη Βαρκελώνη. Από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2023, όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της Samsung θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι τις τελευταίες καινοτομίες του οικοσυστήματος Galaxy.

«Στη Samsung πιστεύουμε πως το μέλλον της καινοτομίας Galaxy ορίζεται από τη δέσμευση της εταιρείας για βιωσιμότητα και ανοιχτή συνεργασία», σημείωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής Mobile eXperience (MX) Business στη Samsung Electronics. «Φέτος, στην MWC, παρουσιάζουμε τα Galaxy S23 Ultra και Galaxy Book3 Ultra. Οι τελευταίες σειρές προϊόντων μας αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία της Samsung για δημιουργία νέων δυνατοτήτων που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας».

Σημειώνεται πως το προηγμένο σύστημα καμερών της σειράς Galaxy S23 προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία για δημιουργική έκφραση, παρέχοντας τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο με κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

Read MoreΠηγή: marketingweek.gr