Κρήτη: Γιατί «γυρίζουν την πλάτη»… στα ξενοδοχεία μάγειρες και ζαχαροπλάστες;

Πάνω από 1.400 οι κενές θέσεις στις κουζίνες των ξενοδοχειακών μονάδων του Ηρακλείου, λίγο πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν – «Έρχονται στην Κρήτη με σκοπό να γευτούν τα παραδοσιακά μας πιάτα. Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη εργατικών “χεριών”, μπορεί να γίνει κατανοητό πως η γαστρονομική ποιότητα θα πέσει αρκετά χαμηλά», σημ/ειώνει ο πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου, Νεκτάριος ΜωϋσάκηςRead MoreΠηγή: NeaKriti: Κρήτη