Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τρεις Κρητικοί διασωθέντες – Συγκλονιστική μαρτυρία φοιτητή | Video

Στιγμές οδύνης και αγωνίας εκτυλίσσονται στα νοσοκομεία όπου μεταφέρονται οι τραυματίες από το μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 40 ενώ τουλάχιστον 50 είναι οι αγνοούμενοι. Τα μπροστινά βαγόνια έγιναν μια άμορφη μάζα σιδερικών, όπου μέχρι αυτή την ώρα επιχειρούν τα σωστικά συνεργεία για να εντοπίσουν τους αγνοούμενους ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια.

Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, καθώς υπάρχουν αρκετά άτομα εγκλωβισμένα στα πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις διάσωσης.

Ανάμεσα στους διασωθέντες βρίσκονται, σύμφωνα με πληροροφίες του neakriti.gr τουλάχιστον τρεις Ιεραπετρίτες φοιτητές.

Ο Άγγελος Τσιαμούρας, μιλώντας στο larissanet.gr, περιγράφει τις στιγμές που και ο ίδιος βίωσε στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα. (Δείτε ΕΔΩ)

Όπως είπε στο τοπικό Μέσο, αντιλήφθηκε τη σύγκρουση ως ένα σεισμό και στη συνέχεια ξεκίνησε τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλους επιβάτες η προσπάθεια να απεγκλωβίσουν όσους περισσότερους μπορούσαν από τα βαγόνια.

 

The post Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τρεις Κρητικοί διασωθέντες – Συγκλονιστική μαρτυρία φοιτητή | Video appeared first on zarpanews.gr.

Read MoreΠηγή: Κρήτη | Περιπέτεια για άνδρα – Έπεσε σε δύβαστο σημείο κι έμεινε εκεί όλη νύχτα