Αχαΐα: Το πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ

Πρόγραμμα των Υποψηφίων Βουλευτών Αχαΐας του ΚΚΕ

 

Τετάρτη 1 Μάρτη

10:30πμ, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ Δημήτρης Μαρμούτας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και η Αγγελική Τσώλου, τεχνολόγος γεωπόνος και μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην πλατεία Μαρούδα.

11:00πμ, οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές Γρηγόρης Συμεωνίδης, Αντισμήναρχος Ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας ε.α. και η Γώγω Γαλυφοπούλου, υπεύθυνη του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων,  θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Εγλυκάδα.

Πέμπτη 2 Μάρτη

10:30πμ, οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές Γρηγόρης Συμεωνίδης, Αντισμήναρχος Ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας ε.α. και η Ειρήνη Γκέστα, συμβολαιογράφος,  θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Άνω Πόλη.

6:30μμ, η Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας και υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην περιοχή γύρω από την πλατεία Παπανδρέου, μαζί με την Αγγελική Ξυδία δικηγόρο και υποψήφια βουλευτή με το ΚΚΕ.

7:30μμ, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ  θα μιλήσει σε σύσκεψη στην καφετέρια DENUS (Αλεξανδρουπόλεως) στην Ανθούπολη.

Παρασκευή 3 Μάρτη

9:30πμ, ο Χρήστος Πατούχας, ηλεκτρολόγος μηχανικός και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις υπηρεσίες της περιφέρειας, μαζί με τον Μιχάλη Αναστασίου, αντιδήμαρχο Δήμου Πατρέων και μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

11:00πμ, οι υποψήφιες με το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές Γώγω Γαλυφοπούλου και Αγγελική Ξυδία, θα περιοδεύσουν στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

11:00πμ, ο Κώστας Δραγώτης, ιατρός χειρούργος, πρώην Διευθυντής Ε.Σ.Υ. στη ΜΕΘ Γ.Ν.Πατρών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Κέντρο Υγεία Ζαρουχλεΐκων, μαζί με τον Ανδρέα Μάζη, γιατρό.

6:00μμ, οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ Δημήτρης Μαρμούτας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και η Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην περιοχή της Λαχαναγοράς.

6:30μμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας θα μιλήσει σε σύσκεψη στη Λεύκα στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Σάββατο 4 Μάρτη

11:30πμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με κατοίκους της περιοχής των Προσφυγικών.

5:00μμ, η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη με μαθητές στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ στο Πυροσβεστείο. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουφαλάκος μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

7:00μμ, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Μαζαράκι, Άρλα, Φώσταινα.

Κυριακή 5 Μάρτη

7:00μμ, η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ με θέμα: Η ψήφος στο ΚΚΕ, όπλο των γυναικών για να είναι ο λαός μας πιο δυνατός την επόμενη μέρα, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Ιχθυόσκαλα». Στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος με δραστηριότητες για τα παιδιά.

Δευτέρα 6 Μάρτη

7:00μμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου. Θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ Χρήστος Πατούχας και Γιάννης Μποδιώτης.

Read MoreΠηγή: ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ – Pelop.gr