Δυτική Αχαΐα: Ισχύς εν τη ενώσει – Εδωσαν τα χέρια Λιάκος – Γεωργογιάννης

Με φόντο το εμβληματικό σημείο της Δυτικής Αχαΐας, που καταδεικνύει ευκαιρίες προοπτικές και ανάπτυξης, το γραφικό λιμανάκι Αλυκών, επέλεξαν για να «επισφραγίσουν» την προεκλογική τους συνεργασία, οι επικεφαλής παρατάξεων Φίλιππος Λιάκος και Δημήτρης Γεωργογιάννης.

Η συνεργασία προέκυψε μετά από ουσιαστική διαβούλευση, η οποία στηρίχτηκε σε ρεαλιστικές βάσεις θέτοντας στο επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του. Σε κοινή τους δήλωση, αναφέρουν:«Αποφασίσαμε την από κοινού κάθοδό μας στις εκλογές του Οκτωβρίου με ισχυρό ψηφοδέλτιο νίκης. Συνεργαζόμαστε για να προσφέρουμε ελπίδα και προοπτική στην τοπική μας κοινωνία, η οποία τα τελευταία χρόνια εγκλωβίστηκε σε έωλες υποσχέσεις. Προχωράμε στη κατάρτιση πλήρους, ανεξάρτητου, δημοκρατικού ψηφοδελτίου απ’ όλο το πολιτικοκοινωνικό φάσμα, που θα ασπάζονται αρχές και αξίες σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού, δημοκρατία, ισότητα, δικαιοσύνη, κοινωνικό κράτος και τον σεβασμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο νέος μας συνδυασμός θα εμπνέεται από εμπειρία μεγαλύτερων και ορμή νεότερων. Κι επειδή «η ισχύς εν τη ενώσει» απευθύνουμε μαζικό κάλεσμα συσπείρωσης και συμμετοχής». Υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Φ. Λιάκος, ενώ ο Δ. Γεωργογιάννης υποψήφιος και οργανωτικός υπεύθυνος. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί νέο όνομα, έμβλημα και προεκλογικό πρόγραμμα.

Read MoreΠηγή: ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ – Pelop.gr