ΠΑΤΡΑ: “Ουρές” και στα δύο Νοσοκομεία για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες των Τεμπών – ΦΩΤΟ

“Ουρές” από κόσμο έχει το αιματολογικό κέντρο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, με δεκάδες πατρινούς να σπεύδουν να δώσουν αίμα για τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη.

Οι νοσηλευτές και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έχουν βγάλει φτερά στα πόδια για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες μονάδες αίματος. Η συγκίνηση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο facebook, είναι μεγάλη, με την πλειοψηφία του κόσμου που πάει να δώσει αίμα να είναι νεαρά παιδιά.

Το ίδιο σκηνικό και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου η προσέλευση είναι από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, – λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα – μεγάλη, με πάνω από 200 άτομα να έχουν πάει εκεί για να δώσουν αίμα και την προσέλευση να συνεχίζεται.

Μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια είναι η νεολαία και αυτό μέσα από αυτή την τραγωδία που εκτυλίχτηκε στα Τέμπη, δίνει μία ελπίδα για το αύριο. Μια ελπίδα μέσα στα συντρίμμια των βαγονιών που δεν πρέπει να χαθεί.

Μια ελπίδα αλληλεγγύης σε όλους αυτούς τους τραυματίες οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι νέα παιδιά, σαν και αυτά που σπεύδουν να τους δώσουν αίμα. Μια ελπίδα ματωμένη σε αυτή την τραγωδία.

(Οι φωτογραφίες είναι από το facebook).

The post ΠΑΤΡΑ: “Ουρές” και στα δύο Νοσοκομεία για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες των Τεμπών – ΦΩΤΟ appeared first on Flamis.gr.

Read MoreΠηγή: Τοπικές Ειδήσεις – Flamis.gr