Δίνουμε αγώνα για τους τραυματίες, λέει ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου στη Λάρισα

Η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης των θυμάτων από τη σύγκρουση των τρένων, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας συνεχίζεται παρουσία αξιωματικών και ειδικών ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γονείς φοιτητών που ταξίδευαν με το μοιραίο τρένο και άλλοι συγγενείς προσπαθούν με αγωνία να μάθουν κάποιο νέο των δικών τους ανθρώπων.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η νοσηλεία των πολυτραυματιών που βρίσκονται στα νοσοκομεία της Λάρισας. «Γίνεται χαμός στο νοσοκομείο. Δίνουμε τον αγώνα μας για να περιθάλψουμε όλους τους τραυματίες που διακομίζονται στα Επείγοντα», ανέφερε ο διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κομνός μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σημείωσε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται τουλάχιστον 20 άτομα με δύο νεαρούς ηλικίας 20 με 21 ετών να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Ο κ. Κομνός εκτίμησε ότι ο αριθμών των νεκρών θα αυξηθεί, διαβεβαιώνοντας πως οι γιατροί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

Σημειώνεται ότι οι νεκροί από την τραγωδία ανέρχονται σε 38. Στην τελευταία επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στις 11:15, ανακοινώθηκαν 36 νεκροί, όμως σύμφωνα με πληροφορίες από ιατρικές πηγές ο αριθμός αυτός ανέρχεται στους 38.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Read MoreΠηγή: e-thessalia.gr